ممکن است افرادی را دیده باشید که بر اساس اتفاقات مختلفی همانند تصادف، بیماری و… چشم خود را از دست داده اند! و حال با ظاهری نامناسب باید به مسیر زندگی خود ادامه دهند اما امروزه دیگر این طور نیست و ما شاهد پیشرفت قابل توجه ای در علم پزشکی هستیم، به صورتی که در آینده برای این دسته از افراد قابلیتی به نام پروتز چشم با قابلیت بینایی فراهم خواهد شد که در ادامه اطلاعات کامل تری از این قابلیت و نحوه کارکردن آن در اختیارتان قرار می دهیم.
پروتز چشم چیست ؟
عموما افرادی که چشم آن ها بر اساس سانحه های مختلف آسیب می بیند و نیاز به تخلیه دارد، فرایند تخلیه چشم به صورت کامل برای آن ها انجام می شود اما آن چیزی که پس از آن وجود دارد این است که چشم به صورت کامل تخلیه می شود و ظاهر نامناسبی در صورت افراد به وجود می آید.
با این حال امروزه پروتز چشم یکی از بهترین و سریع ترین روش ها برای بهبود ظاهر صورت و همچنین مشکلات تخلیه چشم است چراکه چشم های مصنوعی جایگزین چشم های از دست رفته شده و به دلیل شباهت بسیار بالایی که به چشم های واقعی دارند می توانند ظاهر مناسبی را به صورت شما بدهند.
اما مسئله ای که وجود دارد این است که این دسته از چشم های مصنوعی قابلیت دید را به افراد نمی دهند و تنها می تواند جایگزین بسیار مناسبی برای پر نمودن کاسه چشم باشد تا در این صورت بتوانید زیبایی از دست رفته را مجدد به صورت خود بازگردانید.
پروتز چشم با قابلیت بینایی – بهترین راه برای بازگشت دید به افراد آسیب دیده

چشم مصنویی با قابلیت بیناییاما امروزه چشم های مصنوعی ای توسط دانشمندان تهیه و ساخته شده اند که به شما امکان دیدن محیط اطراف را می دهد. در واقع نسل جدیدی از پروتز چشم را مشاهده خواهیم کرد که انقلاب بسیار بزرگی در صنعت چشم پزشکی خواهد بود. اما پروتز چشم با قابلیت بینایی چطور می تواند باعث افزایش دید در افراد شود؟ در ادامه به بررسی این موضوع می پردازیم.
قابلیت بینایی چطور در پروتز چشم به وجود می آید؟
نکته مهم: قبل از بیان هرگونه موضوعی باید عنوان کنیم در حال حاضر هیچگونه چشم مصنوعی در ایران و دنیا وجود ندارد که قابلیت بینایی داشته باشد و مناسب مصرف بیماران باشد و تمامی طرحهای انجام شده صرفاً جنبه آزمایشی داشته و فقط در محیط آزمایشگاه استفاده گردیده است.
چشم مصنوعی با قابلیت بینایی در حقیقت دستگاهی پیشرفته است که همانند چشمهای مصنوعی معمولی درون کاسه چشم قرار میگیرد. این دستگاه متشکل از میکروالکترودهایی است که با استفاده فرایند عمل جراحی در کنار چشم و یا در امتداد مسیر عصب اپتیک یا درون مغز قرار می گیرند.
وظیفه اصلی میکروالکترودها در واقع حساس نمودن آن دسته از سیستم های بینایی در فرد بوده که عملکرد آن بسیار بسیار پایین است. عموما افراد سیستم بینایی خود را به صورت کامل از دست نمی دهند
بلکه بخش هایی از سیستم بینایی که به آن ها نورون گفته می شود هنوز هم با قدرت بسیار پایینی در حال فعالیت هستند.
با این حال استفاده از میکرو الکترود ها او ایجاد پالس های الکتریکی بسیار خفیف موجب تحریک شدن نورون ها شده که این موضوع می تواند باعث افزایش قدرت دید در آن ها باشد. در نهایت فرد می تواند لکه های بسیار کوچکی از نور را که در علم پزشکی به آن فسفن گفته می شود را ببیند.
با این حال اطلاعات کامل تری از این موضوع هنوز وجود ندارد و آزمایشات بسیار متنوعی در طول زمان در حال شکل گیری است اما امیدواریم اطلاعات بهتر و مناسب تری در خصوص پروتز چشم با قابلیت بینایی به دست آوریم.
عالی بود مرسی
قضیه این احسان کامرانی چیه؟ واقعیت داره؟ میگن چشم مصنوعی اخترع کرده میبینه؟
چنین چیزی نیست هیچ جا ما خیلی تحقیق کردیم
احسان کامرانی کی هست
جریان چیه چشم مصنوعی بابینایی واقعیت داره
دکتر احسان کامرانی کیه و واقعا چشم مصنوعی قابل دید ساخته و چطور میسه بااین دکتر تماس گرفت
چنین اختراعی تا به الان وجود نداره متاسفانه
قیمت پروتز چنده